22. helmikuuta 2016

SAIRASLOMAA JA FYSIOTERAPIAA

Viime viikko alkoi mukavissa ja iloisissa merkeissä, rallateltiin Yyterissä, tehtiin muutamat hyvät treenit ja keskiviikkona treffattiin Hakuhauskan C-pentueesta pikkupoika Kingi - hurmaava tapaus. Tekee hyvää tälle ikuiselle ja krooniselle pentukuumeelle moisen pikkunaperoisen treffailu! 


Torstai aamuna olikin sitten edessä vähän huonompia uutisia. Armaksen vasen silmä oli punainen kuin puolukka ja valui keltavihreää rähmää. Torstaille ei enää lääkäriaikaa saatu, mutta perjantai aloitettiin sitten lääkärireissulla. Silmä tutkittiin perinpohjaisesti ja suljettiin pois haavojen tai "roskien" mahdollisuus. Lääkesalvan kanssa kotiin simmua parantelemaan. Ja ettei olisi mennyt liian kivasti ja kivuttomasti alkoi Aava siinä samassa rytäkässä sitten aivastella. Viikonlopun aikana mentiin molempien koirien kanssa jo parempaan suuntaan ja pohdinnan jälkeen päätin sunnuntaina puolilta päivin kuitenkin lähteä Aavan kanssa varatulle fyssarikäynnille. 20min ennen aikaamme olimme kävelyllä puistossa ja ei tullut Aavalta enää aivastus vaan oikein iloiset "röhkimiset". Ehdin jo mielessäni kirota kaikki mahdolliset nenäpunkit sun muut sinne minne päivä ei paista. Saimme kuitenkin luvan tulla hoidettavaksi, päätettiin, että jätetään kesken jos kovin aivastuttaa tai röhisyttää. Puolentunnin jälkeen Tanja kysyi olenko nyt ihan varma siitä nuhasta.. Aava kun makasi reporankana pitkin lattiaa eikä päästänyt ääntäkään. Niinpä niin, sen jälkeen en ole kuullut Aavan edes aivastavan kertaakaan. Mene ja tiedä, henkiin taidettiin jäädä! 

Fyssarissa puolestaan ei saatu muuten niin kovin ruusuisia uutisia.. ei mitään pahoja, mutta hivenen huolettaa. Aavalla oli selässä ja lantiolla sellaisia jumeja ja sellaisessa mittakaavassa ettei ennen ole ollut. Toki liukkailla keleillä on aivan varmasti osansa asiaan, Aava kun ei vapaana ollessaan himmaile. Kun mennään, mennään täysillä. Ensi kuun aikana on tarkoitus tehdä myös Turun visiitti ortopedin tarkan silmän alle. Kyllä, pelottaa. Toivottavasti turhaan.


1 kommentti:

 1. Hei!, tykästyin blogiisi todella paljon! kivoja kuvia ja mukavan mittaisia tekstejä! Olisiko mahdollista että kävisit äänestämässä minun sekartuista piskiäni vuoden 2016
  showhauksi täällä : http://koti.kapsi.fi/~villep/kuonokirja/jarppi/

  oon todella kiitollinen ja kaikki äänet on todellakin tarpeen!
  rullaat siis vähän alaspäin ja painat vihreää ympyrää :3

  - Sara sekä Jarppi
  - www.jellonat.blogspot.fi

  VastaaPoista